Αγαπητή αναγνώστρια, Αγαπητέ αναγνώστη,

Εάν ψάχνεις ένα διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης για νεαρές αθλήτριες και νεαρούς αθλητές, που συνδυάζει αθλητισμό και διακοπές στην Ελλάδα βρίσκεσαι στην κατάλληλη ιστοσελίδα. Εδώ μπορείς να βρεις πληροφορίες για την επόμενη διοργάνωση καλαθοσφαίρισης μικρών ηλικιών που θα γίνει στην Ελλάδα.


Τα διεθνή τουρνουά μπάσκετ της IBYT εστιάζουν στην μετάδοση του ιδεώδους του «ευ αγωνίζεσθαι», αλλά και στη γνωριμία νεαρών αθλητών, προπονητών και των συνοδών τους από το εξωτερικό με τα ήθη και έθιμα της Ελλάδας, τη φύση και τον πολιτισμό της.


Η Επιτροπή IBYT σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας και να ανακαλύψετε τι έχουμε να προσφέρουμε. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι διοργανώνουμε ξανά το καλοκαίρι του 2023 στην Αθήνα το αγαπημένο μας  “ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ 2023.” 


Ένα τουρνουά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια με την συμμετοχή πολλών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και που σταμάτησε να διεξάγεται τα τελευταία 3 χρόνια – προς μεγάλη λύπη όλων μας –  από τα  περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν διεθνώς λόγω της πανδημίας COVID 19.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στην Αθήνα και θα πραγματοποιηθεί την κάτωθι ημερομηνία:


27/6/2023 – 1/7/2023


Οι ηλικιακές ομάδες που μπορούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά είναι οι εξής:


Αγόρια U16 (γεννημένοι 2007 και μετά)

Αγόρια U14 (γεννημένοι 2009 και μετά)

Κορίτσια U16 (γεννημένa 2007 και μετά)


Σημείωση: Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει έως 4 αθλητές / αθλήτριες γεννημένους / γεννημένες το προηγούμενο έτος από το προβλεπόμενο της ηλικιακής κατηγορίας που θα συμμετάσχει.