Πληροφορίες "Τουρνουά 2019"

Basketball

 

1) Τόπος διεξαγωγής του τουρνουά
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στην Κηφισιά, βόρειο προάστειο της Αθήνας, που είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, κυριαρχεί στην περιοχή της Αττικής και είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου. Έχει ιστορία που ξεπερνά τα 3400 χρόνια και η νωρίτερη ανθρώπινη παρουσία σ' αυτήν υπήρξε κάπου μεταξύ της 11ης και της 7ης χιλιετίας προ Χριστού. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα που όλα μαζί συνθέτουν ένα τέλειο περιβάλλον γι αυτή την καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση.

Basketball2) Διαμονή των ομάδων
Οι ομάδες θα καταλύσουν ανάλογα με την επιλογή του πακέτου σε 3 ξενοδοχεία της Αθήνας (σε δύο των 4 αστέρων και σε ένα 3 αστέρων). Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

3) Διατροφή των ομάδων
Τα μέλη κάθε αποστολής (αθλητές και προπονητής) έχουν ανάλογα με την επιλογή του πακέτου εξασφαλισμένα  πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα για τις πέντε ημέρες του τουρνουά, καθώς και βραδινό γεύμα την ημέρα άφιξης και πρωινό για την ημέρα αναχώρησης. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

4) Μετακινήσεις των ομάδων
Για την μετακίνηση των ομάδων έχουν οριστεί λεωφορεία τα οποία θα καλύψουν τις διαδρομές από και προς το αεροδρόμιο, επισκέψεις σε μουσεία και για τις υπόλοιπες προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

5) Επισκέψεις σε μουσεία και ιστορικούς τόπους
Για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά είναι προγραμματισμένες επισκέψεις στην Ακρόπολη. Τόσο οι μεταφορές, όσο και τα εισιτήρια αποτελούν μέρος του πακέτου. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 

6) Εκδηλώσεις
Από την Oργανωτική Eπιτροπή έχουν προγραμματιστεί: Τελετή Έναρξης των αγώνων στο γυμναστήριο της διοργάνωσης. (Ομιλία - χαιρετισμός του εκπροσώπου μας). Καθημερινές εκδρομές. Τελετή Λήξης και αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

 

7) Ασφαλής διεξαγωγή αγώνων και παροχή ιατρικής βοήθειας
Η Ελλάδα ανήκει στις πιο ειρηνικές και ασφαλείς χώρες του κόσμου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν κάτω από τις πιο ασφαλείς συνθήκες.
Καθ΄όλη την διάρκεια του τουρνουά θα παρίσταται ιατρός για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το Κέντρο Υγείας βρίσκεται σε απόσταση 1 km από το γήπεδο.

Η κλινική Metropolitan θα επιληφθεί τα σοβαρότερα περιστατικά.
Κάθε ομάδα θα παραλάβει κατά την εγγραφή της ,φάκελο που θα περιέχει σημαντικές πληροφορίες (ονόματα, διευθύνσεις ,τηλέφωνα ) του υπεύθυνου ατόμου για κάθε ομάδα, ιδιωτών ιατρών και οδοντιάτρων, φαρμακείων,  αστυνομικού τμήματος ,του κέντρου υγείας της περιοχής  κ.λ.π.

 

8) Πακέτα συμμετοχής
7 διαφορετικά πακέτα προσφέρονται από την διοργάνωση:
Για τους αθλητές προσφέρονται 6 διαφορετικά πακέτα (διαμονή με πρωινό, διαμονή με ημιδιατροφή και διαμονή με πλήρη διατροφή, 3 πακέτα σε ξενοδοχείο 4 αστερών και 3 πακέτα σε ξενοδοχείο 3 αστέρων)
Για τους προπονητές, επικεφαλής ομάδων και γονείς προσφέρεται ειδικό πακέτο.

9) ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ
Η διοργάνωση καλύπτει τα έξοδα προπονητή ( μεταφορές, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, σίτιση, επισκέψεις σε μουσεία και ιστορικούς τόπους, δώρα και ψυχαγωγία ) για κάθε ομάδα που συμμετέχει με τουλάχιστον 12 αθλητές.

 

10) Αλλαγή/Ακύρωση από εσάς
Εάν θέλετε να ακυρώσετε την κράτηση που κάνατε για μεμονωμένο άτομο ή ολόκληρο το group, αυτό επιτρέπεται να γίνει 4 ημέρες πριν την λήξη της ημερομηνίας προκαταβολής. Αυτό πρέπει να γίνει γραπτά και η ημέρα ακύρωσης θεωρείται η ημέρα που φθάνει η ακύρωση στα γραφεία μας.

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©