Πρόσκληση "Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ 2018"

BasketballΜετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το "ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ 2017" είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι διοργανώνουμε το καλοκαίρι του 2018 στην Eλλάδα το "ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ 2018" που θα διεξαχθεί και πάλι στην  Αθήνα.


Η εταιρεία IBYT με τις διοργανώσεις διεθνών τουρνουά μπάσκετ για μικρές ηλικίες εστιάζει στην μετάδωση του ιδεώδους του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και στην γνωριμία των νεαρών αθλητών, αθλητριών, προπονητών, συνοδών και γονέων τους με τον ελληνικό πολιτισμό και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Στην περσινή διοργάνωση (2017), που διεξήχθη στην Κηφισιά, όλες οι ομάδες επέδειξαν ιδιαίτερο αγωνιστικό ζήλο, fair play, δυναμικό πνεύμα συμμετοχής και ιδιαίτερη ικανότητα και ποιότητα στην καλαθοσφαίριση. Η επικράτηση της Εθνικής Ουκρανίας, που κέρδισε το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη. Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των πρεσβειών της Ουκρανίας, Τουρκίας, Ισραήλ, Σερβίας, Μαυροβουνίου και ΠΓΔΜ, ο εγνωσμένης αξίας δημοσιογράφος Β. Σκουντής, οι χορηγοί της διοργάνωσης Chipita, Stihl, EggPro, NOYNOY, ο καλαθοσφαιριστής της Α1 Ζήσης Σαρικόπουλος, εκπρόσωποι του συνδιοργανωτή Δήμου Κηφισιάς με τον πρόεδρο Αθλητισμού κ. Κουρέπη, καθώς και πλήθος Κηφισιωτών.

Η διοργάνωση 2018 θα λάβει χώρα και πάλι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, που είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, που κυριαρχεί στην περιοχή της Αττικής και είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου. Έχει ιστορία άνω των 3400 ετών και η παλαιότερη παρουσία του ανθρώπου σ' αυτήν υπήρξε κάπου ανάμεσα στην 11η και την 7η χιλιετία προ Χριστού. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέτα και δραστηριότητες που όλα μαζί συνθέτουν ένα τέλειο περιβάλλον για την καλοκαιρινή αυτή αθλητική διοργάνωση.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 26/06/2018 έως   29/06/2018 με δύο ξεχωριστά πρωταθλήματα, ένα για αγόρια U16 (2002 - 2003) και ένα για αγόρια U14 (2004 – 2005).


 

Basketball

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©